Välkommen till ArtistEvent!

ArtistEvent är ett företag inom musik- och underhållningsbranschen, vars huvudsakliga arbetsområden är artistförmedling och eventarrangemang. Även ljud och ljus är något som ligger oss varmt om hjärtat.

ArtistEvent erbjuder musik och underhållning på bred front. Vi kan ordna liveband, trubadurer, trollkarlar, föreläsare, körmusik, shower och mycket mer – enstaka inslag eller helhetslösningar med en serie olika artister och händelser.

ArtistEvent har kontor och lager i Hägersten strax söder om Stockholm. I huset finns tre företag som alla sysslar med musik, event, underhållning och konferensarrangemang. Detta gör att vi oftast har både den utrustning och kompetens som behövs i vår direkta närhet.

ArtistEvent arbetar främst i Skandinavien men har även försett en mängd olika charterresmål runtom i Sydeuropa med säsongsunderhållning.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att veta mer! Vi har aldrig stängt, men vill du nå oss på kontoret är chansen störst mellan kl. 12 och 16 måndag–fredag.

Besökare sedan 2006-11-28
Räkneverk