Tjänster

ArtistEvent erbjuder musik och underhållning på bred front. Det kan vara ett helt liveband, en bra trubadur eller en helhetslösning med en serie av händelser som sker under längre tid.

En helhetslösning kan till exempel se ut på följande sätt: En eldjonglör tar emot vid dörren när gästerna kommer, inne i lokalen möts gästerna av fördrinken i en skön atmosfär där pianisten spelar bakgrundsmusik och trollkarlen går runt och mingeltrollar med otroliga closeup-trick. Under middagen underhåller showgruppen med musik och dansanta inslag. När middagen är avklarad är det hög tid för partyt, livebandet kör igång med välkänd musik som fortsätter resten av festen eller tills dj:n börjar snurra sina skivor.

Några fler exempel på vad vi kan erbjuda är: trubadurer, partytrubadurer, coverband, partyband, dansband, dj:s, magishower, middagsshower, showgrupper, gycklare, fakirer, barpianister, ljud & ljus samt tekniker, look-alike-shower, standup, barnunderhållning, clowner, föreläsare inom en mängd områden, körmusik, stråkkvartetter och konstmusik. Möjligheterna är nästan obegränsade.

ArtistEvent har ingen direktförsäljning av produkter, men anlitas ofta av restauranger och konferensanläggningar för konsultering när det gäller fasta installationer av ljud och ljus. Naturligtvis hjälper vi även till med installationer och inställningar på plats.